VIDEOTUOTANNON PALVELUT

Toteutamme kaikki videotuotannot uudenaikaisella kuvauskalustolla niin maasta kuin ilmasta käsin.  Hallussamme on kompakti kuvauskalusto, jolla kykenemme toteuttamaan monenlaiset kuvaukset kustannustehokkaasti ja ketterästi.

Videot ja animaatiot toimivat tehokkaasti kampanjoiden, yritysesittelyiden, kokemuksien ja tarinoiden viestinnässä ja ne voidaan julkaista yhtäaikaisesti monissa digitaalisissa mainoskanavissa, kuten esimerkiksi verkkosivuilla, somessa tai eri kampanja-alustoissa.

LUE VIDEOTUOTANNON OPAS
Lue lisää

Videomainonnan todelliset kustannukset ja tavoitteet määriytyvät tarkemmin aloituspalaverissa, jolloin videomainoksen idea ja sisältösuunnitelma kehitellään. Videotuotannon suunnitelman käsikirjoitusvaiheessa huomioidaan tavoitettavat kohderyhmät, sanoma ja fokus, jolla mainoksen kiinnostavuutta pyritään kohdentamaan tehokkaaksi.

Kokonaiskustannuksiet muodostuvat mm. videon käsikirjoituksesta, kuvaustarpeista ja tavoista,
videon tekstityksestä ja/tai selostuksesta, haastattelutilanteista, drone -ilmakuvauksen tarpeesta ja äänituotannosta. Videon jälkituotannolla kaikki kuvaus- ja äänimateriaali kasataan videoksi ja rendataan niihin videoformaatteihin missä sitä on tarkoitus käyttää.

Kysy lisää ilmakuvauksista ja pyydä tarjous!

Lue lisää

Tarjoamme ketterän ja nykyaikaisen ilmakuvauskaluston ja harjaantuneen sekä kokeneen tiimin, joka saa kuvamateriaalit toivotusti purkkiin. Käytämme nykyaikaisia Drone -laitteita kuvauksiin, joiden pieni koko ja tarkka kuvalaatu sekä nopea käyttöönotto ovat vahvuuksia. Ilmakuvauksen käyttökohteita ovat esimerkiksi TV-ja mainoskuvaukset, maasto- ja tapahtumakuvaukset. Ilmakuvauksilla saadaan panoraamakuvat, rakennus ja teollisuuden kuvat ja videot sekä aluekuvaukset aikaan. Myös 360-kuvat ja videot ovat mahdollisia.

Emme kuvaa kovalla tuulella, vesi- tai lumisateessa!
Ilmakuvauksissa menemme ensisijaisesti turvallisuus edellä ja siksi kuvausajankohta tarkentuu myös ilmojen mukaan.

Kysy lisää ilmakuvauksista ja pyydä tarjous!

Lue lisää

Liikkuva mediamarkkinointi tarjoaa erinomaisen keinon tuotteen tai palveluiden esittelyyn tehokkaalla tavalla. Animaatiovideoiden avulla voidaan välittää mielikuvaa tuotteesta ja yrityksen brändistä lyhyessä ajassa. Animaatiot ovat nopea ja edullinenkin keino omaperäiseen viestintään monissa digikanavissa.

Aitoon ja helposti lähestyttävään mainostamiseen tai esittelyyn panostaminen varmistaa hyvän asiakaskokemuksen!

Kysy lisää animaatioista ja pyydä tarjous!

TEHOKAS KUVAUSKALUSTO

Saamme kuvia ja videoita maasta, ilmasta, 360-muodossa tai liikkeessä. Olipa kyseessä animaatiot, videot tai tv-mainokset, saamme tilanteet kyllä talteen monilla eri tavoilla. Olemme käytätettävissä kun toteuttajaksi tarvitaan myös mainonnasta ymmärtävää tekijää!

Ketterä kalustomme mahdollistaa myös nopeat käynnit!
Kalustoomme kuuluvat Full HD kuvauskamerat ja apulaitteet, DJI Ronin, Drone-kuvauskopterit, GoProt ja 360-kamerat, eri äänen tallennuslaitteet ja mikit yms.

 

ESIMERKKEJÄ TÖISTÄMME

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme mainosvideoita, animaatioita ja TV-mainoksia sekä kokemusvideoita.

OTA YHTEYTTÄ!

Tarvitsetko yritys- tai animaatiovideon markkinointiisi? 
Ota yhteyttä, niin ideoidaan yrityksellesi sopiva ratkaisu!