Tilaus- ja sopimusehdot


Maksuehdot

Verkkokaupassa käytössä Checkout Finlandin maksunvälityspalvelu.
Lisätietoa Checkout-maksutavoista ja maksupalvelun ehdoista: Checkout-maksuehdot

Toimitusehdot ja -kulut
Toimitamme tuotteet postitse tai matkahuollon kautta tilaajan lähimpään postitoimi- tai matkahuollon paikkaan kaikkialle Suomeen. Toimitusta varten tarvitsemme täydellisen toimitusosoitteen. Tilaajan tulee olla myös yli 18-vuotias ja Y-tunnuksen omaava toimija.

Mikäli tuotetta on heti saatavilla, se toimitetaan asiakkaalle 1–2 viikossa. Vaikka tilauksesi toimitettaisiin useassa erässä, maksat toimituskulut yhdestä tilauksesta vain kerran. Pidätämme oikeuden toimittaa tilaus postiennakolla tai jakaa se useampaan erään yrityksemme voimassa olevien luottorajojen puitteissa.

Paketin saapumisilmoitus lähetetään ensisijaisesti tekstiviestinä kännykkään, kuitenkin toimitustavan ja toimittajatahon ehdoilla. Muistathan siis ilmoittaa kännykkänumerosi tilauksen yhteydessä.

Toimituskulut laskutetaan toteutuneiden pakkaus- ja toimituskulujen mukaan riippuen lisäksi toimituksen koosta, painosta ja toimituksen kiireellisestä aikataulutoiveista.

Toimittamatta jättäminen
Pidätämme oikeuden olla toimittamatta tilausta luottotietoihin, puutteellisiin henkilötietoihin tai muihin vastaaviin seikkoihin perustuen.

Maksaminen ja omistajuus
Tuotteet maksetaan korttiostona tai laskulla. Lasku toimitetaan tuotepaketin mukana tai laskutusosoitteeseen. Myönnämme laskulle 14 päivää maksuaikaa sen päiväyksestä lukien. Laskulla maksaminen edellyttää yrityksen laskutusosoitteen luovuttamista. Tuotteet ovat myyjän omaisuutta, kunnes ne on kokonaan maksettu. Maksun myöhästyessä perimme lainmukaisen viivästyskoron.

Tuotteen virheistä huomauttaminen
Jos tilaamassasi tuotteessa ilmenee materiaali- tai valmistusvirhe, vastaamme tuotteen virheistä joko uudella vastaavalla tuotteella* tai hinnan alennuksella / hyvityksellä. Vian havaittuasi pyydämme sinua ottamaan välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme, mieluiten puhelimitse tai sähköpostilla. Näin voimme korjata tilanteen mahdollisimman nopeasti. Vika tulee ilmoittaa viimeistään 1-2 päivän sisällä pakkauksen saapumisesta.

Arvonlisävero
Verkkokaupassa ilmoitetut tuotehinnat eivät sisällä arvonlisäveroa (ALV 24%)

Tietosuoja
Tallennamme ja käsittelemme kaikki saamamme asiakastiedot luottamuksellisesti ja henkilötietolain mukaisesti. Asiakkaan antamia henkilötietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitoon ja hoitoon. MainosLähde Oy voi kuitenkin käyttää asiakasrekisterissään olevia osoitetietoja yrityksen oman uutiskirjemarkkinointiin tai sähköposti- tai puhelinmyyntiä varten, mikäli asiakas ei tätä erikseen kiellä.

Verkkokaupasta tilaaminen
Internetsivujen www.mainoslahde.fi kautta tilaaminen on kätevää, ja voit tehdä tilauksesi silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Löydät verkkosivuiltamme kaikki laadukkaat ja tuotepaketiksi valikoidut valikoimat yhdellä kertaa. Voit tilata netissä tuotteita ja valita tilattavat tuotteet verkkokaupan valikoimasta. Käytämme salattua yhteyttä (SSL), joten ulkopuoliset eivät pääse näkemään tietojasi ja ostosten tekeminen internetissä on näin ollen turvallista.


Yhteystiedot

Asiakaspalvelumme tavoitat seuraavista numerosta, 044 020 5250, 044 020 5252
Olemme avoinna arkisin klo 8.00 –16.00.

Tarjouspyynnöt ja kirjalliset tilaukset sekä muu kirjallinen palaute osoitteeseen:
MainosLähde Oy, Linnankatu 6 A, 87100 Kajaani

Voit lähettää tilauksesi tai esittää kysymyksiä ja antaa meille palautetta myös sähköpostitse: myynti@mainoslahde.fi

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian. Muistathan ilmoittaa viestissäsi aiheen tai täydelliset osoitetietosi.
Näin voimme palvella sinua paremmin ja nopeammin!