SOSIAALISEN MEDIAN PALVELUT

Sosiaalinen media tukee näkyvyyttä ja yrityksen liiketoiminnallisia tavoitteita. Jo pelkästään somen osalta verkostojen laajentaminen, viestimisen parantaminen ja imagon esilletuominen kasvattaa tunnettavuutta. Siksi tarvitsemme somekanaviimme lisää seuraajia, aktiivisempaa vuorovaikutusta, lisää positiivisia asiakaspalautteita ja suoraa mainostamista.

Me autamme määrittämään raamit ja tavoitteet tehokkaammalle somemarkkinoinnille, tuemme sisällöntuotannossa ja somekanavien ylläpidossa sekä koulutamme ymmärtämään somen mahdollisuuksia kokonaisvaltaisemmin!

Lue lisää

Ammattimaisesti suunniteltu sosiaalisen median strategia sopii sinulle, jos yrityksesi on uusi somessa etkä oikein tiedä mistä lähteä liikkeelle. Olet ehkä saattanut hieman testailla somemarkkinointia, mutta ajanpuutteen vuoksi suunnittelu on jäänyt kesken ja paatti jäänyt kellumaan kotisatamaan. Sinulla on kuitenkin intoa ja motivaatiota ottaa kaikki irti tämän päivän tehokkaimmasta markkinointikoneistosta ja haluat tehdä homman oikein alusta saakka.

Sosiaalisen median strategia on kattava suunnitelma, joka tukee kaikkea tekemistäsi somessa ja ohjaa eteenpäin seuraavalle tasolle aina maaliin saakka. Se luo selkeät suuntaviivat ja varmistaa, ettei somettamisesta tulee sekavaa hapuilua, johon hukkuvat niin aikasi kuin rahasikin. Strategia sisältää mm. lähtötilanteen analyysin, kohderyhmätutkimuksen, tavoitteet tekemiselle sekä sisältösuunnitelman. Strategiaa koostetaan yhteistyössä kanssasi, jotta matkan varrella sinulle muodostuu mahdollisimman selkeä käsitys, mitä somemarkkinointi pitää sisällään.

Strategiapalveluumme kuuluu myös tulosten analysointi ja strategian hienosäätö ensimmäisen neljän kuukauden jälkeen. Some-maailma nimittäin elää hetkessä ja muuttuu jatkuvasti, ja jotta strategia ei iske karille heti ensimmäisissä tyrskyissä, on sitä hyvä päivittää aika ajoin. Pidetään yhdessä katse tiukasti horisontissa ja tavoitteissa!

 

Lue lisää

Somemarkkinointi ei ole sitä, että roiskaistaan nopeasti joku postaus eetteriin silloin tällöin ja kaupan ovitiuku alkaisi samantien laulaa. On tärkeää luoda somesisältöä, joka puhuttelee kohderyhmääsi, saa heidät pysähtymään sisältösi äärelle ja reagoimaan haluamallasi tavalla. Oikein kohdennettu, huolella suunniteltu ja arvoa antava sisältö johdattaa varmemmin unelma-asiakastasi eteenpäin myyntiputkessa aina Facebook-mainoksen klikkaamisesta tuotteen tai palvelun ostamiseen saakka. MainosLähteen monipuolinen tiimi auttaa sinua luomaan arvoa tuottavaa sisältöä, joka aidosti palvelee kohderyhmääsi ja rakentaa luottamusta brändiisi. Liikkeelle lähdetään tarkentamalla sisältöstrategia, kohderyhmät ja tavoitteet ja tämän jälkeen päästään itse sisällöntuotannon kimppuun – kuvaamaan, videoimaan, editoimaan ja tuottamaan tekstiä yrityksesi imagon mukaisesti.

Luomme yrityksellesi sosiaalisen median sisältökalenterin, jonka hyväksyt omakätisesti kuukausi kerrallaan. Näin myös tiedät aina tarkalleen mitä kanavissasi milloinkin tapahtuu. sisällöntuotantopalveluun kuuluu luonnollisesti myös sisällön jatkuva analysointi, jolloin sisältö matkan varrella palvelee aina vain tehokkaammin määritettyjä tavoitteita.

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Lue lisää

Yhä useammat ihmiset etsivät tietoa yrityksistä somekanavien kautta ja äkillisten kysymysten herätessä nopea, aidolta elävältä ihmiseltä tuleva vastaus saa paitsi asiakkaan tuntemaan itsensä tärkeäksi mutta myös parantaa yrityksesi pisteitä ja näkyvyyttä algoritmin silmissä. Nopea ja aktiivinen asiakaspalvelu siis tukee koko somemarkkinointia. Tänä päivänä somekohut ja -kriisit ovat myös hyvin tavallisia ja voivat väärin hoidettuina aiheuttaa yrityksille isoakin hallaa. Tällaisten tilanteiden varalle on erittäin tärkeää olla valmiiksi mietitty viestintäsuunnitelma hyppysillä ja valmiudet hoitaa tilanne mahdollisimman nopeasti ja ihmisläheisesti maaliin.

Varmista oman yrityksesi asiakaspalvelun taso huolehtimalla siitä, että somekanaviinne ryöppyäviin viesteihin reagoidaan mahdollisimman nopeasti, asiakkaista huolehditaan henkilökohtaisella ja yrityksen äänensävyn mukaisella otteella sekä tuodaan aktiivisella vuorovaikuttamisella ilmi asiantuntijuutta, herätetään luottamusta ja sitoutetaan asiakkaita. Me autamme ja keskustelemme asiakkaiden kanssa ja pyrimme rakentamaan somekanaviisi vahvempaa yhteisöllisyyttä. Aitoon asiakaspalveluun panostaminen varmistaa hyvän asiakaskokemuksen!

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

 

KOULUTUKSET JA WORKSHOPIT

Sparrauspalvelumme someviidakon syövereihin on monen yrittäjän, markkinointipäällikön ja tiimijohtajan pelastus. Koulutusaiheitamme ovat esimerkiksi somemainonnan perusteet, myynnin kasvattaminen sosiaalisen median avulla sekä sisältömarkkinointi. Koulutamme myös aivan alkeita, kuten somekanavien käyttöönottoa ja ylläpitoa ja ohjaamme sometyöskentelyn tehostamisessa.

Koulutuksemme ovat aina räätälöityjä kokonaisuuksia juuri asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Halusitpa kouluttautua itse somemarkkinoinnin saloihin tai järjestää markkinointitiimillesi workshop -tyyppisen tapahtuman uutta inspiraatiota herättelemään, olemme käytätettävissänne.

KIINNOSTUITKO?

Tarvitsetko apua someviidakon syövereissä? 
Mikä vain murheesi on, kerro se meille, niin löydämme ratkaisun juuri sinulle!

Aino Maury - MainosLähde Oy

AINO MAURY
SOMEMARKKINOINTI

OTA YHTEYTTÄ