KONTTORIKOLMIO

Olemme Konttorikolmion kanssa tehneet pitkään hedelmällistä yhteistyötä. Yhteistyömme perustana on ollut vankkumaton luottamus sekä saumaton yhteys. Konttorikolmio on tarttunut rohkeasti uusiin haasteisiin ja siksi olemme päässeet toteuttamaan myös rohkeitakin ideoita.

ASIAKAS:
Konttorikolmio Oy
TOTEUTUS:
Vuodesta 2012 –
KOTISIVUT:

www.konttorikolmio.fi

KYYTIMIES PALVELU

Konttorikolmiolla on monia palvelukokonaisuuksia. Kyytimies -palvelu saatiin videomarkkinoinnilla uudelle tasolle ja palvelulla on nyt oma tarinansa.

VIDEOMAINONTA

Toteutimme TV-spotin MTV3:n Powerbrake – mainoskatkoille. Videomainos oli lätkäaiheinen sekä lyhyt kestoltaan. Kiteytimme siksi Konttorikolmion visualisoinnin tämän ajan puitteisiin ja muotoilimme sanoman tiiviiksi ja muistettavaan muotoon.

KOKEMUSVIDEOT TOIMINNASTA

Kokemusvideoilla tehostimme Konttorikolmion palvelun sanomaa ja toimintaa. Kokemusvideot toimivat tehokkaasti silloin, kun pelkät sanat tai kuvat eivät riitä kertomaan itse asiaa selkeästi.

Kommentit

”Mainoslähde on kustannustehokas vaihtoehto, joka kuulee kuluttajan tarpeet ja on moderni sekä luova. Sotkamon kunnan graafisen ilmeen taustalle he löysivät merkitykselliset teemat kuvamaailmaan. Hyvä asiakaspalvelu takasi lopputuloksen, johon molemmat osapuolet olivat tyytyväisiä.”

Mika Määttä
Toimitusjohtaja, Konttorikolmio

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron kuinka voimme parantaa yrityksenne näkyvyyttä!

SAMI ALALOUKUSA
Asiakkuuspäällikkö

Ota yhteyttä
[/col_inner]