SOTKAMON KUNNALLE UUSI ILME

Sotkamon kunnalla oli selkeä tarve uudistaa visuaalista ilmettään. Omaa logoa Sotkamolla ei vielä ollut ja viestintä tarvitsi myös uudistusta.

Lähdimme toteuttamaan annettua toimeksiantoa tämän mukaisesti ja otimme suunnittelussa huomioon erityisesti Sotkamon kunnan omat vahvuudet, sotkamolaiset ihmiset sekä viestinnän strategiaa. Uudistunut tunnus, ilme, graafinen ohjeisto ja animaatio tuovat nyt Sotkamon kunnalle yhteneväistä markkinoinnin ja viestinnän ilmettä. Sotkamo on nyt onnistuneesti brändätty!

ASIAKAS:
Sotkamon kunta
TOTEUTUS:
12/2018
KOTISIVUT:
www.sotkamo.fi

LOGON UUDISTUS

Logon suunnittelussa värimaailma, typografia ja käytettävyyden kompinaatiot ovat toimivan tunnuksen ominaispiirteitä. Sotkamon kunnan logossa nämä ominaisuudet tiivistyivät myös visuaaliseen ilmeeseen.

SOMENÄKYVYYTTÄ

Sotkamon kunnan uudistunut ilme tarvitsi myös sosiaalisen median näkyvyyttä. Sitä tukeaksemme teimme Facebook header videon.

Kommentit

”Mainoslähde on kustannustehokas vaihtoehto, joka kuulee kuluttajan tarpeet ja on moderni sekä luova. Sotkamon kunnan graafisen ilmeen taustalle he löysivät merkitykselliset teemat kuvamaailmaan. Hyvä asiakaspalvelu takasi lopputuloksen, johon molemmat osapuolet olivat tyytyväisiä.”

Heidi Hanhela
Asiantuntija, Sotkamon kunta

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron kuinka voimme parantaa yrityksenne näkyvyyttä!

SAMI ALALOUKUSA
Asiakkuuspäällikkö

Ota yhteyttä