PUHTOPOJAT

Puhtopojat ovat tarjonneet koululuokille, urheiluseuroille ja yhdistyksille hyvän ja varman tavan ansaita rahaa yhteisiin hankkeisiin varainhankinnan avulla yli 30-vuoden ajan. Olemme olleet mukana kehittämässä liiketoimintaa ja toteuttaneet yrityksen digimainonnan ja markkinoinnin tarpeita vuodesta 2009 asti.

ASIAKAS:
Puhtopojat Oy
TOTEUTUS:
Vuodesta 2009
KOTISIVUT:

www.puhtopojat.fi

KOKEMUSVIDEO

Asiakastarinat tehostavat yrityksesi markkinointia ja auttavat asemoimaan palvelusi tai tuotteesi paremmin kilpailijoihisi nähden. Kokemusvideot antavat merkittävää lisäarvoa myyntitilanteisiin ja siksi Puhtopojille haettiin tehokkuuttaa niiden avulla varainhankintaan.

VERKKOKAUPPA

Verkkokaupan merkitys kasvaa ja yhä useammat yritykset tarvitsevat sitä toimintansa tehostamisessa. Digitaalisesti aktiivisimmille suomalaisyrityksille verkkokaupassa on kyse helpon kaupanteon kanavasta, joka ulottuu omien toimintarajojenkin ulkopuolelle.

VARAINHANKINTA SOVELLUS

Kehitimme varainhankinta sovelluksen yritystoiminnan tueksi. sekä eritoten asiakkaan myyntitoiminnan digitaaliseksi tueksi. Nyt Puhtopoikien asiakkaat kykenevät seuraamaan oman myyntitiiminsä tuloksia ja tilastoja ajankohtaisesti. Päivittämään tilauskantaansa tarvittaessa fiksusti ja paljon muuta.

Varainhankinnan työkalu - www.e-myyntityokalu.fi

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron lisää palveluistamme ja kuinka voimme parantaa yrityksenne näkyvyyttä!

SAMI ALALOUKUSA
Asiakkuuspäällikkö

Ota yhteyttä