BALANCE KUNTOKESKUS

Balance Kuntokeskuksesta löytyy Kajaanin monipuolisimmat ja laajimmat laitevalikoimat, niin rentoon kuntoiluun kuin ammattimaiseen voimaharjoitteluun saakka. Olemme toteuttaneet Balancelle markkinointiin sekä myyntitarpeesiin tukevia ratkaisuja toiminnan alkumetreiltä saakka.

ASIAKAS:
Balance Kuntokeskus, Kajaani
TOTEUTUS:
2009 –
KOTISIVUT:

www.balance-sport.fi

Balance kuntokeskus Kajaani

BRÄNDÄYS

Asiakasläheisen toiminnan tueksi tarvittiin trendikäs ja samalla toimintaa tukeva brändi. Lähdimme toteuttamaan annettua toimeksiantoa liikuntakeskeisellä teemalla ja otimme suunnittelussa huomioon myös visuaaliset että kuvituksien yhteiset roolit.

Kuntokeskus Balance
Salikortti Balance Kuntokeskus

MARKKINOINTI

Näkyvyys ja säännöllinen viestinä eri kanavien kautta kuuluvat liiketoiminnan perusasioihin. Tätä varten olemme toteuttaneet Balancen markkinointiin niin digitaalisia kuin printtiratkaisuja eri tarpeisiin. Tuotantomme kautta myös liiketilan somistus- että ikkunateippaukset nostivat tilan tunnelman uudelle tasolle.

Balance kotisivut
Pöytäständit Balance Kuntokeskus

JULKISIVUTEIPPAUS

Näkyvyys ja näyttävyys on oltava kunnossa myös liiketilan ulkopuolella. Huomion herättäminen ikkunoiden kautta kuuluvat liiketoiminnan perusasioihin ja siksi Balancelle toteutettiin ikkunat printti- ja teippausratkaisulla.

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron kuinka voimme parantaa yrityksenne näkyvyyttä!

SAMI ALALOUKUSA
Asiakkuuspäällikkö

Ota yhteyttä