KAINUUNMEREN TYÖTERVEYS

Kainuunmeren Työterveys irtaantui omaksi yrityksekseen vuoden 2019 alussa. Irtaantumisen myötä uudelle yritykselle oli hyvä lähteä luomaan uusi raikas ilme ja tunnistettavuus, jotka näkyvät kaikessa tekemisessä. Toteutimme yritysilmeen luonnin lisäksi myös kotisivut, esityspohjat (prezi/ppt), Iltalehden sisältöartikkelit (vuosisuunnitelma / kuvitukset / tekstit), potilaskansiot, auto- ja ikkunateippaukset sekä muita oheismateriaaleja. Aikataulu työlle oli hyvin tiukka, mutta pääsimme tavoitteeseen hyvän ja tiiviin yhteistyön ansiosta.

ASIAKAS:
Kainuunmeren Työterveys
TOTEUTUS:
2018 –
KOTISIVUT:

www.kmtt.fi

Messuosastot - MainosLähde Oy

KOTISIVUT

Kotisivujen tekemisen lähtökohtana oli ottaa huomioon asiakkaan toiveet mahdollisimman konaisvaltaisesti. Sivuista tuli tehdä niin selkeät ja helppokäyttöiset, että kaikki tarvittava tieto löytyy niistä helposti ja vaivattomasti.

POTILASKANSIOT

Aloituskeskusteluissa kävi ilmi, että nykyiset potilaskansiot olivat menneet osittain huonoon kuntoon. Uuden ilmeen luomisen myötä potilaskansiotkin oli siis hyvä päivittää. Teimme kansiosta tunnistettavan ja otimme huomioon sen käytettävyyden.

DIGITAALINEN OPASTUS

Muutimme opastusta digiaikaan ja kehitimme terveydenhuoltoalalle pilvipalvelupohjaisen iStand julkaisujärjestelmän. Nyt jokainen asiakas näkee aulatiloissa infonäytöistä kaikki ajankohtaiset tiedot, ilmoitusasiat ja opastuksen.

Digital Signage - Kainuu & Kuopio
Digital Signage - Kainuu & Kuopio

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerron kuinka voimme parantaa yrityksenne näkyvyyttä!

SAMI ALALOUKUSA
Asiakkuuspäällikkö

Ota yhteyttä